Peek a boo!!

By: apa apa aje

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Sunday, 13-Apr-2008 06:22 Email | Share | | Bookmark
Latest Catering (kat KL)

 


Gambar-gambar ni diambil sewaktu kami di Kuala Lumpur. Rumah orang kaya raya, macam2 boleh buat.... Met one of my ex-schoolmate, Tim (sedara dia punya majlis) What a small world kan...

Kitorang supply food jek. The rest was set by the house owner. Cam David Tutera Party Planner jek ek... cun gitu...


Friday, 28-Mar-2008 12:51 Email | Share | | Bookmark
Playing with my photoshop...


Saja jek... Baru belajar guna PS. Best gak... aku ada bnyk gambar, just need time n creativity to organize and display...


Thursday, 27-Mar-2008 12:41 Email | Share | | Bookmark
Orang kawin

 
 
 
Tasya, oleh kerana ko nak tengok gambar2 hasil kerja mak cik aku, so aku upload kat sini. banyak lagi sebenarnya collection dia cuma tak ada pada aku. semuanya hardcopy. So leceh skit la sbb nak kena scan and all that..





Sunday, 23-Mar-2008 12:51 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Maulud Nabi dan Aqiqah

 
 
 
View all 11 photos...
22hb Mac 2008 - Majlis Sambutan Maulud Nabi dan Aqiqah untuk Puteri Myra Aleesya... Anak sedara aku yang pertama.

Cookies made for the guests..






Saturday, 15-Mar-2008 04:30 Email | Share | | Bookmark
AC di mana?.....

 


AC di DC... DC stands for Dayang Catering... hehehheee jejak juga AC ke restoran aku... dua bulan lepas Angah Raja Lawak datang, tak dpt amik gambar sbb aku tak bawak camera.. sib baik masa AC datang ada plak camera aku... heehhee


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net